Crăciunul este frumoasă sărbătoare care face oamenii să fie mai buni, să revină acasă și să se reunească la vatră. Această ocazie deosebită poate fi realizată, într-un cadru inedit, la Complexul etno-cultural Vatra. În preajma Crăciunului, pe 24, 25 și 26 decembrie, vă așteptăm să petreceți alături de cei dragi clipe memorabile. Atelierele de creație, animatorii și jocurile vor garanta distracția pentru copii.

Alături de ei, puteți participa la o adevărată șezătoare, unde câțiva meșteri vă vor învăța câte ceva din arta croșetatului, brodatului și confecționării obiectelor din lemn. La Vatra, pe lângă decorul de excepție, găsiți un târg de Crăciun cu multe cadouri tematice și obiecte handmade. Cetele de colindători și urători, promit surprize artistice pentru vizitatori și o atmosferă de sărbătoare. Toate acestea vor fi condimentate cu niște bucate de sărbători și un vin delicios, cum numai la Vatra găsești.

Pe 27 și 28 decembrie, sărbătoarea continuă cu Festivalul de Datini și Obiceiuri  de iarnă „GERAR”, organizat de ARTICO, care va reuni circa 30 ansambluri folclorice din întreaga țară la un adevărat spectacol de Crăciun. După apusul soarelui, distracția se amplifică cu un show inedit oferit de Dansul măștilor în jurul rugului de la Vatra.

În perioada 24-28 decembrie fiți parte a poveștii de Crăciun de la Vatra!

P

Distribuie articolul: