E plăcut să ai o mică vacanță de Crăciun, iar sărbătorit în familie îl face inegalabil mai prețios. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu familia în jurul mesei de sărbătoare într-o atmosferă caldă si plină de afecțiune?

Târgul „CRĂCIUNUL ACASĂ” te va ajuta să ai o sărbătoare de neuitat, pentru că în acest an, la Moldexpo, vei găsi orice ai nevoie pentru a transmite familiei dragostea și grija ta.

Foarte curând Moldexpo va fi gazda celui mai frumos târg pentru întreaga familie.

La Târg va funcționa o zonă separată «Home Sweet Home». Aici vei găsi de toate pentru a crea o atmosferă de confort și căldură: pături pufoase și perne, veselă, sfeșnice și decorațiuni hand made de Crăciun. Compania Decorații.md vă va ajuta să vă cufundați în atmosfera magică a târgului.

Peste 150 de participanți la târg vor prezenta tot ce e nevoie pentru decorarea casei și o dispoziție de neuitat, inclusiv accesorii de la Maalex Grup SRL blănuri de la Artizana Factory SRL, vinuri spumante de la Cricova, ulei de cocos de la Alodis-Trade, brânzeturi originale de la Ferma cu Origini SRL, carne, mezeluri și produse din carne de la Salamer-Com și Floreni SA, paste delicioase de la Carpini, delicatese italiene de la Argentum Angelis SRL, dulciuri pentru fiecare gust de la fabrica Bucuria, Piba & CO SRL și altele.

La standul companiei Klid Technology SRL vă așteaptă o alegere mare de pomi de Crăciun. Modnaya Lavka SRL va prezenta ultimele modele de gadgeturi. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

Compania Grădina Mărioarei va prezenta articole originale din materiale organice executate manual: bijuterii, decorațiuni, articole pentru casă etc. Partenerul media al târgului va fi portalul Mama.md.

Evenimentul cu arome de mandarine, turte dulci cu ghimbir, precum și cu o mare de surprize și programe distractive se va desfășura la Moldexpo timp de cinci zile – de pe 20 până pe 24 decembrie.

Linkul înregistratre îl găsiți AICI.

Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO vă urează un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii!