Veștile neașteptate referitor la familia regală nu încetează să apară. De curând, în spațiul virtual a fost prezentată povestea incredibilă, potrivit căreia Prințesa Diana a avut o fiică secretă, pe nume Sarah. Actualmente, aceasta trăiește la New York și seamănă izbitor cu cea numită și „prințesa inimilor”.


Potrivit revistei Globe, Prințul Charles și Prințesa Diana nu au știut de existența fiicei lor. Totuși, povestea pare a fi una credibilă. După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală a Marii Britanii ar fi vrut să se asigure că viitoarea prințesă poate să aibă copii. Astfel, Diana a fost supusă unui control de specialitate, acolo unde, pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă recoltate de la Charles. Unul dintre medici ar fi furat un asemenea ovul, implantându-il soției sale. Așa s-a născut Sarah.

diana-charles-daughter-615x350

De curând, Prințul William ar fi intenționat să îți cunoască „sora” și a încercat să o întâlnească cu ocazia unei vizite în SUA. Însă, la întâlnire ar fi plecat Catherine, soția acestuia, cea care ar fi rămas impresionată de asemănarea dintre Sarah și Lady Di. La sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar a refuzat categor efectuarea unui test de paternitate.

Foto: pinterest.com