Săptămâna Internațională a Babywearingului va fi organizat în perioada 1-7 octombrie. Organizatorii își propun să promoveze cultura purtării bebelușilor în bucăți de pânză. Mămicile pe parcursul săptămânii se vor putea implica în diverse dezbateri, evenimente distractive și pe lângă asta, vor putea achiziționa un sling.

Evenimentul este la a cincea ediție. A devenit o tradiție ca în fiecare an, evenimentul să fie organizat la Chișinău.

Pe parcursul săptămânii vor fi organizate mai multe manifestații prin intermediul cărora părinții vor primi informații despre slinguri, alăptare, naștere ușoară și vor putea face schimb de experiență despre cum pot crește copii sănătoși și fericiți. La fel, părinții vor putea participa la diverse activități distractive: dansuri, cursuri pentru mame și copii, master class-uri, concursuri, ședințe foto, întâlniri pentru femeile însărcinate.

În ultime zile (6-7 octombrie)  va fi târgul de slinguri și hand made. Astfel, va fi posibil de schimbat orice port-bebe incomod pe un sling cu o reducere substanțială.

Pe 6 octombrie organizatorii anunță un show, programul va conține lecții de salsa și Mamasalsa cu slingo-mămici și mămici cu burtici.

Menționăm ca la nivel internațional Săptămâna Internațională a Babywearingului este organizată anual în perioada 8-14 octombrie.

Pentru mai multe detalii accesează aici.

Așa ar arăta o mămică în sling în stil tradițional

Distribuie articolul: