Mixul de culori vibrante, care cuprinde orice nuanţă de primăvară, a revitalizat şi a adăugat feminitate şi eleganţă colecţiilor de toamnă-iarnă 2012 de la Londra. Evenimentul a început ieri dimineață şi va dura până pe 22 februarie, când Oliver Spencer va încheia săptămâna modei cu colecţia sa. Evenimentul se anunță plin de culoare şi de ţinute care mai de care apreciate atât de public, cât şi de critici.

Alături de New York, Milano și Paris, Londra găzduieşte acest eveniment comercial care atrage atenţia presei, dar şi avantaje considerabile pentru contribuabili, de 2 ori în fiecare an — în februarie şi septembrie — fiind organizat de British Fashion Council. Ca şi în ceilalţi ani, Săptămâna Modei se desfăşoară în Somerset House din centrul Londrei, întrunind peste 150 de designeri, finanţatori, cumpărători şi nemijlocit peste 5000 de reprezentanţi ai presei, jurnalişti şi fotografi.

Ediţia din acest an este deosebită prin includerea în program a unor filme care reflectă fiecare colecţie, dar şi prin sumele colosale rezervate pentru acest eveniment (acestea estimându-se la circa 100 de milioane de lire sterline). 
Numele noi în design-ul de încălțăminte al acestui sezon sunt Alain Quilici din New York, Julian Hakes (cu al său pantof Mojito) şi Kat Maconie din Londra. Se anunță remarcabilă și tânăra creatoare de eșarfe Emma J Shipley. 

Emma J Shipley

Kat Maconie

Alain Quilici

Hakes

Distribuie articolul: