Designerul vestimentar moldovean Natalia Rusu participă la un concurs internațional care este în căutare de tinere talente. Natalia deocamdată deține primul loc după aprecierile date de utilizatorii online. Pentru a deveni câștigătoarea concursului are nevoie de susţinerea vostră.
Rochia cu care participă în concurs este o rochie de mireasă în stil ”hisper” și a fost creată special pentru proiectul “Le Passager de la Pluie”. Acest proiect la îniţiat alături de o prietenă designer, Irina Sandalovic.

Natalia spune că este foarte surprinsă de susținerea pe care o are din partea tuturor moldovenilor pe Facebook și Twitter! “Să știți că împreună vom putea să facem ca țarişoara noastră, Moldova, sa fie cunoscută în lume dintr-o parte mai frumoasă, mai bună…și mai fashion”.

Câștigatorul concursului va colabora cu un virtual fashion showroom – va publica acolo lucrările sale (fashion) și va avea posibilitatea să fie cunoscut de reviste internaționale și clienți mai bogați. “Este ceea ce își dorește orice designer – să fie cunoscut de toată lumea și să aibă vânzări”, spune Natalia.

Iată rochia cu care participă designerul Natalia Rusu în concurs

O poți susține și tu pe Natalia cu un vot, accesând aici și votând de pe profilul tău de Facebook sau Twitter.

De asemenea, îți prezentăm colecția  “Le Passager de la Pluie”

Distribuie articolul: