Este demonstrat științific – femeile cu sâni mari pot să-ți prelungească viața. În cadrul unui studiu german, publicat de New England Journal of Medicine, s-a ajuns la concluzia că este mai sănătos să privești zilnic, pentru câteva minute, sânii unei femei, decât să faci sport, relatează UNIMEDIA. Potrivit doctorului Karen Weatherby, expert în îmbătrânire, 10 minute în care privești formele voluptoase ale unei femei sunt egale cu 30 de minute petrecute în sala de sport și aerobică.

Echipa de cercetare, condusă de doctorul Weatherby, a monitorizat timp de cinci ani efectele acestei descoperiri. Potrivit savanților, bărbații care s-au uitat zilnic la sâni, au avut o presiune arterială mai joasă, iar pulsul și aritmia cardiacă nu erau atât de intense, fapt ce a dus la scăderea riscului de îmbolnăvire a arterelor coronare.

„Excitarea sexuală face ca inima să pompeze sângele și îmbunătățește circulația sanguină. Bărbații după 40 de ani trebuie să petreacă zilnic cel puțin 10 minute stând cu ochii pe bustul unei femei cu sâni voluptoși”, a explicat doctorul Weatherby.

Sursa: unimedia.info 

Distribuie articolul: