Introducere: Rujul este cea mai simplă, la îndemâna oricui, dar și cea mai tare armă la care poate apela o femeie. Aparent, două surori gemene au aceleași preferințe în materie de machiaj. pentru Sandra și Margarita Dodon e la fel, totul până ajungem la nunță. Iată ce rujuri Avon au testat gemenele și ce le diferențiază în materie de produse de make-up.

Sandra, Margarita, vă mulțumesc că ați acceptat provocarea noastră de a proba aceste nuanțe de rujuri. Pentru care ați dat preferință?

Sandra: Trebuie să recunosc, mie îmi plac mai mult culorile pastelate, deschise, iar Margaritei – invers. Am încercat nuanțe diferite, ca să marcăm diferența. Ce știm sigur este că o femeie se simte sigură, puternică și cu toate armele la ea atunci când poartă rujul preferat – este și dovada noastră. Nu ezităm însă, deseori, să experimentăm, atât la capitolul culoare cât și la cel de producător.

Rujuri, surorile Dodon-4

Cum vă caracterizați voi, când vine vorba despre machiaj?

Margarita: Suntem foarte asemănătoare în acest sens – ambele optăm de cele mai multe ori pentru un machiaj minimalist, nude. Eu mai des sunt gata să experimentez, spre exemplu acum cu extensie medie de gene, așa ca să scap de grija aplicării de mascara zilnic. Oricum, culoare pe pleoape pun foarte rar – însă rujurile nu lipsesc din portfard niciodată. Prefer nuanţe închise, intense, tari. Și da, e valabil pentru orice femeie, cu cât ai mai multe, cu atât îți pare că nu ai destule (râde).

Sandra: Pentru mine rujul contează foarte mult, asta pentru că uneori doar ruj pot să aplic și nițel fond de ten. Mai rar mă dau cu mascara spre exemplu și mult mai rar pun culoare pe pleoape. Ador stilul nude și îmi plac culorile pastelate ale rujurilor: roz, roz pudrat, piersică, nuanța naturală.

Preferințele în materie de culoare sunt cumva reflecția personalității voastre?

Sandra: N-aș spune, mai curând a stării de spirit pe momentul zilei sau pe ziua respectivă. Frumusețea naturală e mai presus de toate – asta ne-a spus mereu mama noastră și noi încercăm anume asta să perpetuăm. Nici la ocazii speciale nu suntem super machiate, asta și pentru că în viața de zi cu zi suntem sincere, nu vrem să părem altfel decât suntem.

Rujuri, surorile Dodon-19

Margarita: Nici atunci când am fost mireasă nu am optat pentru un machiaj foarte strident. Cred că el poate și dăuna, mai cu seamă dacă frumusețea naturală, așa cum menționa și sora mea, este cea care te scoate cu adevărat în evidență.

Rujuri, surorile Dodon-5

Cum v-au părut nuanțele și calitatea rujurilor mark. de la Avon pe care le-ați purtat la şedinţa foto?

Margarita: Am ales nuanţa lucioasă Blushed, iar la cel mat am optat pentru nuanţa mov Fabulosity – preferatul meu. Mi-a plăcut foarte mult textura și cât de bine se aplică pe buze.

Rujuri, surorile Dodon-11

Sandra: ca și în cazul surorii mele, al doilea – roz matPinking about you – este preferatul meu. Culoarea aceasta mă reprezintă iar rezistența și felul în care se aplică pe buze este fenomenal de plăcut. Cred că gama lucioasă este foarte potrivită în cazul ieșirilor de seară sau a evenimentelor.

Rujuri, surorile Dodon-8

Precizăm că gemenele Sandra și Margarita Dodon au purtat noile rujuri mark. Liquid Lipstick de la Avon (nuanţele lucioase – Blushed, Love Spell, nuanţe mate – Pinking about you, Fabulosity). Produsele sunt disponibile spre comandare începând cu 19 octombrie şi comandate de la Reprezentanţii companiei sau printr-un mesaj la Avon.

Avon Liquid Lip Lacquer Matte and Shine

Avom mark liquid

P