Mai multe poze în care Sanda Filat apare pe malul mării, într-o rochie albă, marca EHO by Evgheni Hudorojcov au fost postate pe internet chiar de creatorul de modă. Aceata dezvăluie că i-a creat Sandei ținuta pentru un moment foarte special din viața ei, dorindu-i multă fericire. Să fie oare vorba de oficializarea relației cu Daniel Diviricean?

Mai multe poze în care Sanda Filat apare pe malul mării, într-o rochie albă, marca EHO by Evgheni Hudorojcov au fost postate pe internet, chiar de creatorul de modă. Aceasta dezvăluie că i-a creat Sandei ținuta pentru un moment foarte special din viața ei, dorindu-i multă fericire. Să fie oare vorba de oficializarea relației cu Daniel Diviricean?

Sanda Filat

„Rochia specială, creată pentru o femeie specială. Pentru Sanda Filat, pentru un moment foarte important și luminos din viața ei, care îl petrece departe de casă, dar sunt sigur, cu gândul la Moldova, prin rochia care a purtat-o. Felicitări și să continue povestea! Felicitări Sanda!”, a notat designerul pe contul său de Facebook. Sanda are pe masa de pe plajă șampanie dar și un tort festiv – semn de mare sărbătoare!

Sanda Filat

 

Sanda Filat

Se pare că totul s-a întâmplat ieri, atunci când iubitul Sandei, Daniel Diviricean, a sărbătorit ziua sa de naștere. Iată ce mesaj a postat acesta pe contul său de Facebook: „ O zi în care s-a împlinit tot ce mi-ați dorit! Sunteți fantastici! Mulțumesc! Povestea zilei de azi, mai târziu, să-mi revin…”, adăugând două fotografii în care apare tot în straie albe.

Daniel Diviricean

Daniel Diviricean

 

Rămâne un mister încă, ce au sărbătorit de fapt cei doi și care a fost ocazia specială pentru care Sanda Filat și-a comandat o rochie albă atât de frumoasă și specială.

Foto: Facebook.com