În cadrul unui interviu acordat pentru Prime TV la emisiunea matinală „Prima Oră”, Sanda Filat a vorbit despre Festivalului Internaţional „Johann Sebastian Bach” pe care îl patronează și despre bucuriile din viața ei.

Sanda Filat a notat faptul că anul acesta Festivalul va fi unul de proporție datorită invitatului special: „ Avem un invitat special din Paris, de la biserica Notre Dame. Ambiția mea este să aduc acest festival la o amploare mare, să devină cunoscut prin calitatea sa”, a mai adăugat aceasta.

allmoldova.md

Sanda Filat este o adeptă a frumosului și încearcă să transmită acest sentiment și copiilor săi. Ea își păstrează cu sfințenie viața personală și consideră că detaliile nu trebuie expuse spre văzul tuturor: „ Eu nu văd de ce să faci spectacol din viața ta personală. Fiecare are adevărul său și lucrurile sunt foarte interpretabile, de aceea este mult mai bine să păstrezi această discreție”.

pentruea.md

Fosta soțiie a lui Vlad Filat a ținut să menționeze că este mulțumită de tot ce i se întâmplă în viață și că nu o frâmântă nici un regret: „ Când o situație o percepi ca pe o lecție din care trebuie să înveți ceva, atunci nu există regrete. Eu nu mă supăr, iar dacă nu mă supăr atunci nu am nevoie să iert. Nu aș schimba nimic în viața mea, ea a fost foarte interesantă și am avut un mare noroc să trec prin situații care m-au făcut mai tare, m-au motivat. Deci nu, eu nu aș schimba nimic”, a mai adăugat Sanda Filat.

Distribuie articolul: