Sanda Filat a recunoscut cu cine vrea să voteze. Din mesajul postat pe contul său de Facebook.com reiese că ea și-a dat votul pentru echipa Blocului PPEM-Iurie Leancă pentru consilieri, însă în ceea ce privește funcția de primar, fosta soție de premier afirmă că are mai mulți candidați.

Totuși, ulterior, pe aceeași rețea de socializare, Sanda Filat a postat un mesaj și o poză care relevă că deja și-a exprimat opțiunea de votm scrie Agora.md.

„Am votat! Sub supravegherea atentă a lui Ștefan cel Mare”, a scris ea.

Mai jos vedeți mesajul integral al Sandei Filat:

Nu scriu despre politică, scriu despre noi. Noi, cei dezamăgiți. A descoperi ca ești dezamăgit, poate fi un lucru pozitiv. Pentru că înainte să fii DEZamăgit, te-ai amăgit. Acum însă putem sa vedem lucrurile fără ochelari roz. Și dacă nu ne plac, să le îndreptam. Nu există altă soluție – fie spunem lucrurilor pe nume si cu răbdare, străduință, credință în Dumnezeu și în noi, începem să le soluționăm pentru a ne construi o viață mai bună, fie – continuăm să ne amăgim, adică sa fim ignoranți și indiferenți, să-i lăsăm pe alții să decidă pentru noi. Dacă nu ieșim la vot, nu pedepsim pe nimeni alții decât pe noi înșine.

Întotdeauna exista o alternativă pe care se poate construi, important este să reflectăm bine, sa ne fixăm corect așteptările, să nu căutăm eroi salvatori, ci oameni care să ne readucă pe drumul pe care ne-am pornit în 2009. Îndemnul meu este sa mergem la vot, să nu lăsam ca rezultatul acestor alegeri să fie dat de altceva decât votul oamenilor de bună credință, si sunt sigură că aceștia sunt cei mai mulți.

Votez echipa Blocului PPEM- Iurie Leancă în speranța că Moldova va reveni pe drumul său spre Europa, în speranța că alegerile locale vor reprezenta un început spre revenirea la normalitate, că oamenilor le va fi redată măcar speranța că țara lor are un viitor in lumea modernă si prosperă.

La funcția de primar al Chișinăului mă voi decide în cabina de vot pe cine votez, am un conflict interior, între candidați sunt mai mulți oameni pe care îi respect și apreciez.

 

Citește și  Un vot și un selfie! Sanda Filat, Cătălin Josan, Olia Tira și alte vedete s-au prezentat, astăzi, la secția de votare (Foto)