Ieri seară, Sanda Diviricean ne lua prin surprindere cu un anunț important: deschide o nouă „poartă” - Sanda.life. Avea în vedere o plaformă de blogging pe care și-a propus să adune oameni care, la fel ca și ea, cred că în lume există căi spre fericire. „O să am grijă să vă amintesc despre asta”, ne intriga Sanda Diviricean!

Am decis să o descoasem pe autoare de motivația care a făcut-o să-și asume vocația de blogger, iar Sanda Diviricean ne-a răspuns:

„Motivația vine din plăcerea de a scrie, de a te descoperi într-o altă dimensiune, din dorința de a comunica cu oamenii și de a fi utilă. M-am gândit că elemente din experiența mea profesională, dar și de viață, la fel ca și cunoștințele acumulate pe parcursul anilor, ar putea fi de folos și altora.

Atunci când citim cele relatate de un autor, ne lăsăm oarecum absorbiți de lumea sa, observăm ce a observat și el și începem să fim atenți și noi la anumite aspecte pe care poate că le-am neglijat până acum.

În zilele noastre, pline de agitație, oamenii uită de multe ori ce este mai important – să aprecieze momentele de bucurie, să acorde timp oamenilor dragi, să găsească echilibrul dintre viața profesională și cea personală. M-am gândit să ofer și niște exerciții practice, niște tehnici care ne ajută să obținem acea stare de armonie, pe care ne-o dorim toți.

Cred ca deja foarte mulți oameni conștientizează cât de necesar este să ne îngrijim nu doar corpul, ci și sufletul. Iar aceasta se face tot prin practica, prin exercițiu și măcar un minim efort.”

Întrebată despre care e profilul celor care vor accesa blogul Sanda.life, autoarea ne-a mărturisit:

Cred că cititorii mei vor fi acei care sunt mereu în căutare de sine și de un mod de viață în care să simtă bucuria de a trăi.

Psiholog de meserie, Sanda Diviricean și-a asumat, în trecut, și provocarea de a deveni prezentatoare TV. A prezentat un ciclu de emisiuni intitulate „În lumea Sandei”.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: