Și-a dorit cu tot dinadinsul să dea naștere unei oaze a frumuseții și să creeze pentru ele, pentru femei. Sanda Diviricean și-a dorit ca acestea să-și poată etala frumusețea interioară prin manifestări exterioare. Acest lucru i-a reușit și a dovedit-o chiar ieri, la evenimentul de prezentare a cursului „Renașterea femeii”, ediția a 3-a, și lansarea noului brand de haine, Promesse, by Sanda.

Fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală LILA, Sanda Diviricean a impresionat nu doar cu ținutele vestimentare create și prezentate, ci și cu mesajul noului brand, care vine în completarea cursului „Renașterea femeii.”

„Ne-am dorit să poarte un mesaj al comunității pe care o reprezentăm. O promisiune pe care femeile să și-o dea în interiorul lor, ca acest interior să nu rămână niciodată gol și pustiit, doborât de greutăți și probleme. O promisiune de a-și îmbrăca interiorul – cu stofă aleasă, specială, deosebită, de culoare luminoasă. Ne dorim o promisiune de la femei– să găsească motive pentru a fi fericite în fiecare zi, pentru că a fi înseamnă a fi tu însuți”, a precizat Sanda.

În spatele acestui brand, stau încă alte trei femei, care, sigure de virtutea lor, au creat împreună și au „cheltuit” mult suflet pentru ca femeile să se bucure de plăcerea de a fi îmbracate în ținute vestimentare bine alese.

2l3b2805„Ideea a venit de la trei femei care au finalizat cursul Renașterea femeii, Romina Bacarji – un suflet mare cât să cuprindă o lume și un manager de excepție, Marina Bortă – un creator talentat și Violeta Eșanu – o femeie de afaceri inspirată, toate trei cu mult entusiasm și dorința de a crea ceva pentru femei, ceva care ar putea completa ceea ce facem noi la curs.”

„Am ales ca această colecție să poarte denumirea Promesse, deoarece credem noi, este o denumire foarte sugestivă și destul de potrivită, iar mesajul transmis de colecția vestimentară se conține în denumirea ei. Adică, promisiunea femeii de a fi ea însăși, de a-și împodobi întotdeaună interiorul și exteriorul ei, de a fi frumoasă. Pentru că ce îseamnă până la urmă a fi o femeie  frumoasă? A fi în armonie cu interiorul și exteriorul ei”, a relatat designerul colecției pentru EA.md .

Vă învităm să vă inspirați și să admirați o galerie foto cu ținutele vestimentare, captată de echipa EA.md.

Foto: Igor Vrabie

                                                                          Autor: Alina Plîngău, stagiară