Este ziua ei și pentru că e o femeie specială, care poate motiva alte femei și le poate inspira încrederea în sine, noi vă aducem ideile motivaționale pe care le-a mărturisit la ziua sa de naștere. Sanda Diviricean spune unde își regăsește liniștea și împlinirea sufletească de ziua ei, după 40 de ani.

„Când am împlinit patruzeci de ani, parcă am trecut într-o altă dimensiune. În acea zi am urcat pe munte, la peste 3000 de metri. Era 11 iunie, deci început de vară, dar zăpada îmi era până la genunchi și viscolea. Deși înțelegeam că e un fenomen normal pentru o asemenea înălțime și pentru acel loc, totuși nu-mi venea să cred ochilor. Dar ce m-a uimit cel mai tare și am perceput asta ca un semn pentru mine, este că a doua zi, când m-am trezit, ningea ca în povești și jos, la poalele muntelui (în iunie!), peste acoperișuri, peste copacii verzi, peste flori, ningea peste trecutul meu, peste sufletul meu”, mărturisește psihoterapeuta.

Poza acelui moment o găsiți pe Sanda.life

„Atunci am înțeles sau am simțit… că totul este posibil. Și eu eram totul, și munte și soare, și flori, și copaci, și acoperișuri, și ninsori, și trecut și viitor. Pentru câteva secunde, corpul fizic și-a pierdut conturul, m-a pierdut pe mine, iar când m-a prins înapoi, conștiința mea era deja marcată de această experiență.

Sanda Diviricean

Apoi, în anii care au urmat, am căutat să repet aceeași trăire. Acea stare a devenit cadoul de ziua mea, pe care îl aștept ca un copil. De atunci, de ziua mea fac ce vreau, sunt unde vreau, sunt cine vreau, de fapt pur și simplu sunt”, a mai scris Sanda Diviricean pe blogul său.

Echipa revistei EA.md îi urează Sandei la mulți ani, la fel de împliniți și armonioși ca și această zi.

Foto: Dima Iacovlev, Sanda.life