Proiectul „Sănătate, Educație, Familie” vine în luna martie cu un nou eveniment dedicat în întregime sănătății femeii! Femeia este primăvara vieţii, este anotimpul care reuşeşte să topească într-o singură culoare toate nuanţele celor patru vârste. Există ca să dea naştere şi să facă să renască viaţa, să şteargă lacrimile copiilor, să aline suferinţa şi durerile bătrânilor, să iubească şi să trudească până când poate să-şi împletească cuibul sub streaşina propiei case.

Asemenea primăverii, este însorită sau înnourată, capiricioasă şi schimbătoare, caldă, proaspătă sau rece, ca o zi, ca un izvor sau ca o noapte de martie.

Evenimentul va avea loc la data de 25 martie, la hotelul Codru, la orele 17:00.

def

„Fiindcă vine primavara și sărbătoarea femeii, am hotarât să dedicăm în întregime un Eveniment doar Femeii. Tema de această datăva fi „Sănătatea Femeii”, iar în cadrul întâlnirii vom aborda mai multe probleme de sănătate, cu care se confruntă majoritatea femeilor pe parcursul vieții. De asemenea, vom aduce și metode de prevenire, dar și sugestii cu privire la vârsta la care le vom face”. ne-a declarat Marcela Badia, organizator.

Speakerii acestui eveniment sunt: Ștefan Gațcan, director Centrul Mamei și Copilului, doctor ginecolog – obstetrician. „Dumnealui la sigur cunoaște cel mai bine problemele cu care ne confruntăm noi ca femeii, ca mame, ca soții…”, a specificat organizatoarea; și Sanda Filat, psihoterapeut, care va veni iarăși cu ceva interesant ce ține de Psihoterapia Femeii.

Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

P