Cu toții ne dorim să arătăm bine. De câte ori trecem pe langă o persoană care are un corp frumos, ne întrebăm ce secret o avea ca să-și păstreze o siluetă de invidiat. Iubirea de sine, acceptul propiei persoane, echilibrul personal și sfaturi prețioase de nutriție la EVENIMENTUL din 23 ianuarie, desfășurat la Hotel CODRU, eveniment din seria „Sănătate, Educație, Familie”! Invitatul special al seminarului vine din România.

program eveniment

damianDr. Șerban Damian, nutritionist sportiv, și-a facut specializarea în acest domeniu într-un program internațional organizat de către Comitetul Olimpic International, dedicat medicilor și condus de către specialiști în nutriție din cele mai mari universități ale lumii. Pănă în pezent, este singurul medic din România care a urmat acest program. Vine în Republica Moldova, pentru a ne prezenta un Seminar de EXCEPȚIE, unde ne va explica ce înseamna nutiția sănătoasă și cum putem obține un corp frumos dar și sănătos!

gladeiAngela Gladei o femeie puternică, cu o personalitate aparte, dar în același timp feminină și delicată.
Cu multă pasiune poate să întrețină o discuție la nesfârșit, din care poți învăța multe lucruri frumoase , dar și poți primi o motivare și o dorință de a schimba lucrurile spre bine. Este o femeie plină de viață, are o carieră de succes, este o mamă și o soție împlinită! Angela Gladei reușește să transforme orice provocare într-o reușită! 
Care sunt ingredientele unei vieți echilibrate și cum reușește să îmbine cu succes viața profesională cu cea personală, dar și să arate senzațional vine să ne vorbească la EVENIMENTUL din 23 Ianuarie.

Sanda FilatSanda Filat este mamă a doi copii minunați, psiholog și psihoterapeut, fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală „LILA” și prezentatoarea emisiunii „Lumea Sandei” – este o femeie împlinită, care emană, prin fiecare gest, bunătate, feminitate şi rafinament. Priveşte viaţa cu optimism şi curaj, demonstrând că fiecare zi este una specială.
Este femeia pe care o poţi asculta la nesfârşit, pentru că totul – ideile, gândurile, exemplele din viață care ni le dă, lecţiile de psihologie, până şi timbrul vocii – te provoacă la ascultare, la meditaţie, la propriile concluzii. E pasionată de psihoterapie, pentru că e pasionată de oameni și de tot ce e frumos. Despre „SCHIMBAREA” pe care o putem face fiecare dintre noi, vine să ne vorbească Sanda Filat la Evenimentul „Sănătate, Educație, Familie”, din 23 Ianuarie.

Foto: Facebook.com, Ellene Mocrii

REZERVĂRI BILETE 060 444 900
detalii pe www.sef.md

P

Distribuie articolul: