Sâmbătă, 28 septembrie, pe ProTv începe un nou sezon incendiar „Vocea României”, gata să-i aducă în față publicului pe foștii participanți și câștigători, dar și pe noii pretendenți la marele titlu. Organizatorii ne asigură că vom avea din nou ocazia să ținem pumnii și pentru concurenți din Moldova. Brenciu și-a dres vocea, Loredana și-a lustruit arsenalul de diva, Moga și-a ales cele mai bune papioane, iar Smiley și-a luat la purtător zâmbetul fermecător, totul pentru a pune mână pe cele mai țări voci din concurs. În prima fază, cea a audițiilor pe nevăzute, antrenorii vor avea misiunea dificilă de a-și formă echipele de câte paisprezece concurenți cu care să între în luptă. Cei patru și-au pus la punct strategiile „de atac”, iar experiența sezoanelor trecute își spune cuvântul.

Anonimi sau artiști consacrați, din România, Republica Moldova, Serbia și chiar Emiratele Arabe Unite, concurenți dornici să își îndeplinească visul prin muzică vor intră în competiția supremă a vocilor. Câștigătorul titlului de „Vocea României” va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100 000 de euro, precum și a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Jurații și prezentatorii au așteptări mari de la sezonul III, iar glumele și tachinările dintre ei nu vor fi lipsă nici de data aceasta. Julie Mayaya, „Vocea României” din cel de-al doilea sezon și Vizi Imre, Tibi Scobiola și Cristi Nistor, finaliștii care au făcut senzație în sezonul trecut, le-au pregătit telespectatorilor o surpriză și vor cânta în deschiderea show-ului din 28 septembrie. Competiție la cel mai înalt nivel, emoții, lacrimi, bucurie, momente dramatice și o mulțime de surprize – toate acestea le vor vedea telespectatorii în cel de-al treilea sezon „Vocea României”.

Sursa: ADPM 

Distribuie articolul: