Rodica Chilianu are 23 de ani și este originară din Criuleni. La vîrsta de cinci ani din cauza neglijenței medicilor a rămas fără vedere, fiind diagnosticată cu Hidrocefalie Congenitală, care nu a fost tratată la timp. Cu timpul a fost afectata tot mai mult coloana vertebrală a fetei. Acum are scolioza de gradul 4 și necesită o intervenție chirurgicală complicată, care nu este posibil de efectuat în țara noastră. Vezi cum o poți ajuta pe Rodica!

Joi, 10 aprilie, Filarmonica Națională găzduiește un concert de caritate pentru Rodica Chilianu – Fata care vede cu sufletul! Evenimentul va aduna artiști autohtoni care vor veni să interpreteze câte o piesă pentru susținerea tratamentului Rodicăi. Concertul va începe la ora 18:00.

 

Medicii din Turcia i-au dat toate șansele de îndreptare a spatelui, ceea ce i-ar permite Rodicăi să meargă normal. Acum fata folosește cîrja, și practic, nu se discurcă fără mama sa. Este imposibil de imaginat, că această tînără nevăzătoare ar putea ajunge să fie țintuită la pat. Costul tratamentului inclusiv reabilitarea post-operațională în Turcia este de 65 000 de dolari, bani pe care familia Chilianu nu îi are. Pentru a oferi Rodicăi Chilianu o șansă de a trăi o viața decentă, un grup de inițiativă organizează un concert de caritate cu genericul “Salvați Fata care vede cu sufletul”.

 Fata care vede cu sufletul

Evenimentul va avea loc pe 10 aprilie curent în Chișinău, în incinta Filarmonicii Naționale la orele 18.00. Vedete autohtone cu renume vin să o susțină pe Rodica și să dăruiască publicului o seară de neuitat. Impreună putem sensibiliza societatea de a participa la acțiuni de caritate. Vă așteptăm cu drag!

Distribuie articolul: