Mesaj neașteptat, la una din prezentările organizate la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Modelul american Milla Jovovich a răspândit un mesaj mai puțin înțeles de restul audienței. Starul de la Hollywood a purtat, inscripționat pe o foaie, hastagul ”#SaveOurGuys” (Salvați băieții noștri). La ce s-a referit Milla, cu acest mesaj, vedeți în continuare.

Se pare că actrița de 38 de ani a purtat acest mesaj în semn de solidaritate față de cei doi jurnaliști ruși, reținuți în Ucraina, acum câteva zile. Acest mesaj a fost adresat, de fapt, autorităților ucrainene, în semn de solidaritate, față de reținerea celor doi reporteri.

Speculațiie în presa internațională au început după ce s-a dovedit că, de fapt, Milla are rădăcini rusești și că mama acesteia este actrița Galina Loghinova.

Se pare că înainte de mesajul Millei la Cannes, și alte celebrități din Rusia și-au manifestat aceeași solidaritate, printr-o campanie cu titlul ”#SaveOurGuys”. Printre ele se numătă Tina Kandelaki, Timati, Dima Bilan ș.a. În presa străină, aceștia sunt suspectați că ar fi părtinitori politicii duse în prezent de Federația Rusă.

Deși a spus că nu s-a implicat cu nimic în ceea ce privește conflictul din Ucraina, la campanie s-a alăturat și interpreta rusă Valeria, împreună cu soțul său, Iosif Prigojin.

Amintim, aici, despre scandalul acestui cuplu cu balerina rusă Anastasia Volocikova. Cu aproximativ o lună în urmă, la o conferință de presă desfășurată la Kiev, balerina a fost întrebată de jurnaliști despre ce crede cu referire la refuzul Valeriei de a cânta în Ucraina, după escaladarea conflictului de acolo.

Atunci, aceasta a declarat ”Scuzați-mă, dar în opinia mea, asta se numește prostituție politică” – fapt pentru care i s-a intentat un proces penal pe motive de defăimare publică.

Foto: super.ru

Citește și:

Interpreta rusă Valerya, într-un conflict de zile mari cu balerina Anastasia Volocikova

Proces penal pe numele Anastasiei Volocikova. Vezi de ce este acuzată balerina

Noi detalii în cazul conflictului dintre Valeria și Anastasia Volocikova

Iosif Prigojin, soțul interpretei Valeria: ”M-am săturat de acest noroi!”

Distribuie articolul: