Suntem zilnic contactați de persoane pe care, printr-un simplu articol, am putea cumva să le ajutăm, Este greu să facem față tuturor solicitărilor, însă pe cât ne stă în puteri, încercăm să vă aducem informația corectă. „Istoria mea e tristă și nu chiar lungă. Am fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă în data de 17 mai 2017 – boală ce a survenit pe neașteptate”, așa îți începe eroina noastră scrisoarea către oamenii de bună credință.

Marina Beschieru, tânăra eminentă cu multe vise și planuri de viitor, a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă. O domnișoară activă implicată în diferite proiecte sociale , a primit vestea tristă care i-a zdruncinat viața, planurile, visele… Dar cel mai grav este că boala avansează foarte repede… și starea ei fizică cât și psihologică s-a schimbat radical…

Nu sesizam gravitatea bolii pentru că eram încrezută că voi fi puternică și voi face față tratamentului. Am suportat ciclul l de PChT „ 5+2” – fără eficacitate clinică și hematologică, din ce motiv s-a efectuat ciclul ll cu doze mici de citarabină intensificat cu doxorubicină, fără eficacitate clinico-hematologică. Din păcate organismul meu nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, cea din urmă având ca efect secundar lezarea sistemului meu nervos”, scrie tânără la platforma Guvern24.

Marina recunoaște ca a fost un șoc și nu i-a fost deloc ușor să vadă, să accepte cât de repede te poate schimba boala şi cât de repede te doboară psihologic. Este un exemplu pentru noi toți, ea se află într-o luptă continuă cu viața și cu cea mai mare CREDINȚĂ speră că există o șansă pentru ea în această lume.

Întotdeauna optimistă, își găsește mereu puterile să meargă mai departe și speră din tot sufletul să își vadă visele imaginate devenind realitate. Acum tânăra luptătoare își pune speranțele în oameni cu suflet mare pentru că tratamentul și investigațiile de peste hotare costă mult pentru familia ei.  120000 euro sunt necesari pentru Marina pentru VIAȚA ei care acum înseamnă luptă continuă… Din inimă pentru  tânără frumoasă cu vise mărețe

5 000 de euro este suma inițială pe care vrem să o colectăm pe platformă.

Distribuie articolul: