O tradiție veche spune că Sărbătorile de Paște trebuie întâmpinate nu doar cu sufletul curat și luminos, ci și în straie nouă. Salonul Cosânzeana respectă tradiția și prezintă în preajma sărbătorilor luminate noile colecții ale designerilor autohtoni, disponibile în cadrul magazinului. Admirați ii tradiționale, imprimeuri florale și un suflu primăvăratic care te vor face o adevărată Cosânzeană!

Cosânzeana

„Paște Cosânzenesc” – așa au intitulat organizatorii evenimentul de modă cu tematică pascală, organizat la finalul săptămânii trecute la Salonul vestimentar Cosânzeana. Iepurașul lăsat la Cosânzeana standurile pline cu multe creații noi ale designerilor moldoveni: NaneTTy, Patraniche Stil, Sandi, Sotex sau Alini Art. Creatorii de modă au prezentat cele mai recente rochii, fuste și bluze, ii stilizate și costume care pot fi o ținută perfectă în preajma sărbătorilor de Paște sau în această primăvară la birou sau diverse evenimente. 

Cosânzeana

Cosânzeana

Cosânzeana

„Paștele trebuie întâmpinat cu ceva nou! Portul tradițional este tot mai apreciat și mă bucură mult acest lucru. Iile se poartă nu doar cu ocazii speciale sau în combinații anume – se poartă și ziua, și seara, și la muncă, și la ceremonii”, a declarat Angela Baranețchi, directoarea Salonului de Modă Cosânzeana.

Cosânzeana

Cosânzeana

Cosânzeana

Cocânzeana

Distribuie articolul: