Madonna a decis să se mute în Lisabona, după ce băiatul ei de 11 ani, David, pe care l-a adoptat din Malawi, a fost acceptat la academia de tineret a clubului de fotbal Benfica, scrie Contact Music.

Cântăreaţa hit-ului „Hung Up” s-a mutat în Portugalia împreună cu toată familia, după ce fiul ei de 11 ani, David, s-a alăturat academiei de tineret a clubului de fotbal Benfica, scrie mediafax.ro.

„Madonna nu mai este turist, locuieşte acum la Lisabona”, a scris revista portugheză Visão.

Vezi și: Madonna, din nou mamă la 58 de ani! Artista a înfiat două gemene din Africa (FOTO)

Un ziar local, Correio da Manha, a dezvăluit că David Banda, pe care Madonna l-a adoptat în 2006 din Malawi, s-a alăturat centrului de antrenament al clubului Benfica în Seixal.

madonna-si-fiul-david

Cântăreaţa în vârstă de 59 de ani a postat mai multe fotografii din Portugalia în ultimele luni. În plus, la începutul acestui an, presa internaţională scria că Madonna se afla într-o „vânătoare de case” în Portugalia.

Publicaţia Visão a dezvăluit că Madonna stă momentan într-un hotel din Lisabona, deoarece renovările casei cumpărate ar putea dura până la şase luni. Clădirea cumpărată de artistă a fost construită în secolul al XIX-lea şi „se află pe nişte dealuri, are un număr impresionant de dormitoare şi băi, toate decorate în stil islamic. Cu toate acestea, există planuri uriaşe pentru o redecorare interioară”, a declarat un apropiat.

Foto: GSP, RadioCluj

Citește și: Madonna îi dedică o piesă fiului ei: „Nu există iubire mai mare decât cea a unei mame pentru copil”

Distribuie articolul: