„Să nu uităm să fim femei” – un proiect dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, lansat de PentruEa împreună cu Ellen Photography. Opt femei au înfrumusețat zilnic prin prezența sa, revista Pentru Ea. Eroine, toate diferite și uimitoare în felul său, v-au amintit vouă, cititoarelor noastre, să nu uitați să fiți femei. Iată care sunt cele 8 femei care îmbină atât de armonios fericirea de mamă, soție, cu cea de femeie de succes:

Tanya Daniel Lujanskaya

Tanya Daniel Lujanskaya, are 42 de ani și este președinta Alianței pentru Eficiență Energetică și Regenerabile. Știe să uimească prin ținute elegante, feminine și nu uită niciodată să fie cochetă și atrăgătoare. Tanya îmbină toate aceste frumoase calități cu statutul sobru de femeie de afaceri, pe care-l posedă cu cea mai mare măiestrie. 

Mariana Puntea

  

Mariana Puntea este expertă principală la Oficiul Regional de Cooperare Transfrontalieră și are 37 de ani. Se deosebește prin feminitate, rafinament și stil. E foarte cochetă, dar, totodată, profundă în gândire și un bun specialist la locul de muncă.

Marcela Ursu

Marcela Ursu are 33 de ani și pe lângă faptul că este make up artist, mai are şi o şcoală proprie în arta machiajului. Este o fire extrem de optimistă şi prietenoasă. Marcela știe de minune să-și atingă scopurile propuse. E îmbrăcată mereu „la patru ace” și nu uită niciodată să fie cochetă. 

Natalia Madan

 

Natalia Madan are 30 de ani și este a patra eroină a proiectului „Să nu uităm să fim femei”. Ea e Specialist în Programe Educaționale în Străinătate. E o femeie frumoasă, cochetă și plină de splendoare. Uimește prin frumoasa combinație dintre seriozitate și feminitate.

Viorica Bucșa

Viorica Bucșa, în vârstă de 41 de ani, este psiholog și face parte din proiectul „Să nu uităm să fim femei”, fiind una din eroinele acestuia. Este o doamnă elegantă, cumpătată în vorbe și gesturi. Se distinge prin calm și abilitatea sa de-a asculta, așa cum îi stă bine unui psiholog.

Larisa Mocrii
  
 

Larisa Mocrii are 49 și este Inspector Principal al Biroului Vamal Chișinău. E o doamnă grațioasă, elegantă și stilată. Știe cum să-și pună în evidență feminitatea și frumusețea. Are o siluetă și un chip de invidiat și spune că secretul felului în care arată este capacitatea de-a ști să te bucuri de viață, în pofida tuturor geutăților.

Nadia Gudumac

 
Nadia Gudumac are 29 de ani și este designerul brand-ului autohton „Nikita Rinadi”. Ea este cea de-a șaptea eroină a proiectului „Să nu uităm să fim femei”. Nadia e femeie rafinată, elegantă și desigur stilată. Știe să-și pună în valoare feminitatea și splendoarea.

 

Rodica Comendant

Rodica Comendant este cea de-a opta și ultima eroină a proiectului „Să nu uităm să fim femei”. Are 47 de ani și este medic obstetrician-ginecolog și director al Centrului de Instruire în Sănătatea Reproducerii. Rodica este o doamnă elegantă, stilată, cu maniere alese. Asistă zilnic la minunea apariției unei noi vieți și, probabil, din acest motiv, ea însăși e plină de viață.PROJECT IDEA BY ELLENE PHOTOGRAPHY