Până pe 10 martie, BEST Chișinău caută studenți energici, creativi și motivați, care doresc să-și valorifice la maxim potențialul și să adauge culoare anilor de studenție. Acum e cool să fii implicat, voluntar și plin de oportunități.

Studenții interesați vor:

●      Valorifica potențialul personal activând în diferite domenii;

●      Participa la organizarea evenimentelor BEST Chișinău;

●      Cunoaște tineri creativi, entuziasmați și energici din Moldova, și nu numai;

●      Petrece timpul alături de alți voluntari BEST Chișinău!

Marcica Movileanu, membru BEST Chișinău spune„BEST, cu adevărat, este locul unde nu te simți ignorat, uitat sau nerecunoscut. Fiecare idee este luată în calcul și apreciată după justa ei valoare. Am cunoscut oameni cu interese comune, evenimente ce nu merită ratate. Mulțumesc tuturor membrilor BEST pentru că sunteți atât de speciali și prietenoși!”

Emil Barbaroș, membru BEST Chișinău despre experiența sa„În BEST Chișinău am intrat toamna aceasta. Sunt multe lucruri pe care urmează să le învăț, însă lucrul pe care deja l-am învățat e că BEST Chișinău este locul potrivit pentru un student să se dezvolte. Acumulând experiență, ajungi să crești semnificativ ca personalitate; capeți aptitudini, care în rezultat deschid o multitudine de noi oportunități în carieră.”

Cei care doresc să profite la maxim de șansa de a crea o studenție de neuitat, pot aplica până pe 10 martie! Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook, Instagram sau Medium.com.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, BEST Chișinău continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Distribuie articolul: