De-a lungul ultimelor secole, femeile au inventat diferite tipuri de lenjerie care să le asigure confortul și libertatea mișcării. Actualmente, lenjeria feminină cunoaște o diversitate întreagă de forme și funcții care se potrivesc pentru toate siluetele. Cum se numește fiecare dintre aceste articole, aflăm dintr-un material publicat de Cosmopolitan. 

Modele de sutien:

Sutienul balconette. Este unul dintre cele mai răspândite modele de sutiene cu formă ovală sau dreaptă a decolteului. Susține foarte bine sânii de orice forme și dimensiuni.

Push-up: adoratul sutien al femeilor care își doresc forme mai generoarse. Grație pernuțelor pe care le are încorporate, push-up este un sutien care orientează sânii spre centru, creînd toate premisele pentru un decolteu atrăgător. 

Half-bra: un sutien foarte „deschis”. Nu este unul dintre cele mai practice modele de sutien, de aceea este folosit, de cele mai multe ori, ca și instrument de seducție. 

Sutienul sportiv: reprezintă un top scurt, care susține sânii la maxim posibil în perioada antrenamentelor. 

Bando: este nimic altceva decât o bandă din tricotaj sau dandelă, care susține sânii. Este modelul ideal de sutien pentru ținutele care lasă umerii dezgoliți. Susține mai greu sânii, de aceea nu vă aventurați să-l purtați, dacă posedați forme mai generoase.

Modele de chiloți: 

Slipii – un model clasic, care acoperă bine fesele. Pot avea talia joasă sau înaltă și se potrivesc pentru orice tip de siluetă.

Hipsterii – Se potrivesc pentru femeile care vor să acopere anumite zone problematice.

Tanga – chiloții formați din două trunghiuri de stofă, unite cu un elastic. Se potrivesc doar femeilor cu forme de model. 

Modelul string – prezintă un model și mai deschis, care nu trădează deloc linia lenjeriei.

Chiloții corectori – un model care acoperă întreaga suprafață a taliei. Poate să pornească de sub sâni și să ajungă chiar și până la genunchi. Sunt confecționați din material elastic și pot ascunde orice tip de imperfecțiune.

Combinații de lenjerie:

Body: Amintește de forma unui costum de baie, însă se deosebește prin fixările bretelelor.

Combinațiile – pot uni porțiuni din bumbac și catifea. Este un model de lenjerie care se poartă deseori sub rochie. 

Grația: Este un tip de lenjerie corectoare și prelungită. Poate netezi suprafața corpului și chiar „șterge” câteva kilograme.

Camisole: un model prescurtat de combinație .

Foto: lacyhint.comtimarco.comsecretsales.comintheknowmom.netforelyse.com,  nicole-shop.ruherroom.comsupermodels.nlglamorousamorous.com, wildberries.ru,  naturalfigures.co.uk, cosmopolitan, lisecharmel.org

Distribuie articolul: