La începutul acestui an, o echipă de fotografi ruşi a reuşit să se urce pe Marea Piramidă din Giza şi să realizeze un set de fotografii unice. Acum, tinerii doar ce s-au întors dintr-o excursie aparte în care au vizitat mai multe oraşe europene şi au surprins imagini inedite. Cunoscuţi în mediul online drept „crazy Russian teens”, cei doi tineri se numesc Vadim Mahora şi Vitali Raskalovym şi au în jur de 20 de ani. În urma peripeţiei de la Giza, ruşii au devenit celebri iar acest lucru le-a adus mai multe sponsorizări prin care să îşi poată continua proiectele.

 

În această vară, cei doi au vizitat 12 oraşe europene printre care şi Paris, Frankfurt şi Varşovia (unde au şi fost arestaţi).

Mai jos v-am pus la dispoziţie câteva dintre imaginile uimitoare realizate de cei doi în această vară.

 

Varşovia a fost destinaţia lor preferată, chiar dacă aici au fost arestaţi pentru prima dată în timpul excursiei. Potrivit lui Mahora, poliţiştii au fost „băieţi de treabă” şi „chiar au vorbit ceva rusă, lucru care ne-a ajutat să evităm plata unor amenţi mari”. 

 

Aceste imagini din Barcelona au fost surprinse pe o macara de la capodopera lui Antoni Gaudi, Sagrada Familia, care încă se află în construcţie după mai bine de 130 de ani.

Sursa: descopera.ro

Distribuie articolul: