Concursul organizat pe reţeaua de socializare Facebook – Cina ta romantică de la Casa Rinaldi şi PentruEa.md de Ziua Îndrăgostiţilor şi-a desemnat câştigătorii.
Pentru început vă mulţumim pentru participare activă şi pentru răspunsuri foarte frumoase şi originale! Să ne credeţi pe cuvânt, că ne-a fost dificil să decidem cui vom oferi cele trei cine romantice de la Casa Rinaldi şi PentruEa!

Dar iată că a sosit şi momentul să anunţăm câştigătorii.

Aşadar în urma selectării celor mai frumose declaraţii de surprize pe care le-au pregătit participanţii în concurs jumătăţilor lor, au fost aleşi:

1. Casa Rinaldi este de acord cu Cezara Boaghe că timpul este un cadou de preţ şi este necesar în oricare relaţie!

“Cred că ceea ce ne lipseşte cu desăvârşire, nouă, oamenilor în ziua de azi, este TIMPUL. De aceea, de 14 februarie îi voi dărui soţului meu timp, timp în care să hoinărim pe străzi ţinându-ne de mână, timp pentru îmbrăţişări, timp în care să gătim împreună prăjitura noastră preferată, şi mai ales, timp în care să ne spunem cât de mult însemnăm unul pentru celălalt..”

2. Revista online PentruEa.md se bucură pentru Irina Rusnac şi soţul ei care vor avea o fetiţă şi care este o confirmare a dragostei ce-i leagă!

“Cel mai bun dar in aceasta zi ce ii puteam oferi pe lânga dragostea mea e ca sunt in lunaa şaptea şi Cadoul meu pentru el e fara de pret,e o fata atit de mult asteptata pe care o port cu cea mai mare grija.”

3. Mariana Cernavca a fost cea mai activă şi a are cel mai mare număr de Like-uri (tocmai 38!) !

“Eu am să încerc să fac o tortică dulcică la fel ca și dragostea mea pentru sufletul pereche. :)”

Cezara, Irina şi Mariana felicitări! Vom lua legătura cu voi în următoarele ore.

Noi concursuri vom mai organiza pentru că avem şi vrem să oferim multe cadouri! Fiţi cu noi şi veţi avea ocazia să fiţi următorii câştigători!

Dragoste multă şi frumoasă să aveţi!

Cu drag,
Casa Rinaldi şi PentruEa.md

Distribuie articolul: