Ideea de a se căsători costumaţi în eroii desenului animat Shrek, le-a venit când urmăreau filmul. Un bărbat şi o femeie din SUA au decis că în ziua nunţii lor vor interpreta rolurile eroilor îndrăgiţi.

Potrivit sitelui realitatea.net, cei doi au fost urmăriţi în timp ce se machiau de către un oficial al statului şi asta s-a întâmplat pentru că legile statului New Jersey prevăd că persoanele care se căsătoresc, trebuie să aibă o identitate clară. 

Mirele Paul, în vârstă de 42 de ani a declarat că „Esenţa acestui desen animat este că Shrek reprezintă dragostea adevărată. Nu contează cine eşti sau cum arăţi, dacă dragostea există, atunci asta e tot ce contează.” 

Ca să nu să se diferenţieze de mire şi mireasă și cei 60 de invitați au purtat ţinute inspirate din acelaşi film. Iar fiul lor, în vârstă de patru ani, a fost şi el prezent la ceremonie, mascat în Donkey.

Paul şi mireasa lui, nu sunt primii care se căsătorec în asemenea mod, până la ei au mai fost cupluri din Anglia, SUA şi România care au mers în faţa altarului costumaţi în Shrek şi Fiona.
                      
                       S-au căsătorit deghizaţi în Shrek şi Fiona; foto:acidcow.com

                       S-au căsătorit deghizaţi în Shrek şi Fiona; foto:acidcow.com

Distribuie articolul: