În centrul capitalei s-au aprins luminile de Crăciun, astfel s-a dat start sărbătorilor de iarnă. În acest an pomul de Crăciun are peste 20 de metri și este cel mai bogat brad, adus în PMAN, din ultimii ani.
Totodată revista PentruEa.md dă startul unui proiect ” Lumini de Crăciun”, prin care vă va aduce luminile de Crăciun, din diferite colțuri ale lumii. Pomul de Crăciun are 20 de metri înălțime și a fost cumpărat de la o familie din capitală, cheltuielile pentru acesta atingând 15 mii de lei. Deși primăria Chișinău a anunțat că luminile de Crăciun vor fi aprinse la ora 20:00, acestea s-au aprins la 20:15, după un discurs al edilului capitalei, Dorin Chirtoacă.

O dată cu pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) au fost iluminate 22 de străzi și bulevarde. Bradul din centrul Chișinăului a fost împodobit cu 5 km de ghirlande electrice și jucării argintii și roșii , bradul fiind mult mai elegant și mai frumos decât în anii precedenți.

În cadrul ceremoniei de aprindere a luminilor de Crăciun, pe scena din PMAN au evoluat interpreți precum: Surorile Osoianu, Ion Paladi, Tania Cerga, Alexandru Manciu, Pasha Parfeni și mulți alții.

PentruEa.md dă startul unui proiect inedit ”Lumini de Crăciun”,  prin care vă va aduce fotografii din diferite orașe ale lumii, cu luminile de Crăciun. Stați aproape de PentruEa.md și savurați din atmosfera de sărbătoare din diferite țări ale lumii.

FOTO: Cristina Evtodii

Distribuie articolul: