Comediile sunt cap de afiș în această săptămână la Teatrul „Satiricus - I.L.Caragiale”. Doza de râs vă este asigurată cu cei mai profesioniști dintre actorii echipei, iar profilul spectacolelor, de la clasicul Caragiale la contemporanul Cheianu vă este asigurat.

16 martie 2018 – O SCRISOARE PIERDUTA de Ion Luca CARAGIALE, ora 18:00

„Scrisoarea pierdută de la Chișinău are şi un stil teatral, nu numai unul politic. Intri în lumea circului: un cort în miniatură, specific circu­lui ambulant, înconjurat de papagali de butaforie ce rostesc din off, refrene din comedia lui Caragiale: „nu voi să știu de Europa”, „vom lupta împotriva guvernului”, etc.

Chiar dacă tensiunile politice s-au destrămat, circul creat de Alexandru Grecu pe textul lui Caragiale, rămâne o formulă de spectacol respectabilă.”

17 martie 2018 – MADE IN MOLDOVA! de Constantin CHEIANU, ora 18:00

„Cu certitudine, „Made in Moldova” nu e o ordinară lucrare „la zi”, cu „mesaj actual”, despre „flagelul corupției”, adresat direct publi­cului: „Suntem deja în rahat!” Urletul sinistru al ambulanței din finalul piesei ne avertizează că trăim într-o lume în care valoarea, virtutea şi onoarea nu mai au sens. E o piesă la care râzi, iar după ce ieși din sala de spectacol, ţi se face rușine că ai râs.”

18 martie 2018 – DOCTOR DE FEMEI de Georges Feydeau, ora 18:00

„Doctor de femei” de Georges Feydeau, în regia lui Alexandru Grecu, jucat în premieră pe scena Teatrului Național „Satiricus I.L.Caragiale”, e o comedie intrigantă despre infidelitatea conjugală, un subiect captivant, dintotdeauna actual în societate, care le dă mult de gândit bărbaților afemeiați.

Doctorul Moulineaux, personajul principal al spectacolului, jucat de actorul Ion Grosu, devine infidel soției sale la doar jumătate de an de căsnicie. După ce soția lui află despre „aventurile” sale cu alte femei, Moulineaux încearcă să-și „găsească dreptatea” punându-l în joc pe amicul său, Bassinet (Arcadie Răcilă), un tip ciudat care, prin vorbe goale și fapte deocheate, încurcă și mai tare ițele, iar situația devine tot mai tensionată.

Cei doi ajung la o înțelegere, în urma căreia ambii „au de câștigat”, iar momentele devin tot mai haioase, dar și tensionate. Moulineax, pentru a-și stăpâni poftele, se „transformă” din doctor într-un croitor în atelierul său, unde continuă să-și primească iubitele.

Vânzări, Rezervări de Bilete la numele de telefon: 022 20 28 90 / 069482271 sau pe WWW.SATIRICUS.MD