La sfârșitul lunii ianuarie își uimea fanii cu anunțul căsătoriei sale cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard și toți credeau că modelul faimos care îi încânta în fiecare zi cu fotografiile sale provocatoare va deveni o femeie de casă, serioasă.

Chiar și căsătorită, Emily Ratajkowski nu renunță să se expună în ipostaze artistice în pielea goală, de cele mai multe ori fotografiile depășind imaginația oricui. Și ce credeți … chiar soțul său se află în spatele aparatului de fotografiat.

Se pare că vedeta în vârstă de 26 de ani este promovată cum nu se poate mai bine de către partenerul ei de viață care nu se rezumă să o vadă doar el în ipostaze intime, dar împărtășește aceste imagini superbe și cu prietenii din mediul virtual.

Emily a distribuit o serie de fotografii de la plajă în care și-a expus trupul perfect la soare fără a purta costum de baie. A vrut să se bronzeze uniform, iar iubitul ei soț a surprins-o așa! „Pozând pentru soțul meu”, a scris Emily pe Instagram.

Imaginile sunt din timpul lunii de miere a celor doi. Îndrăgostiții s-au cazat la un resort de 5 stele pentru care plătesc peste 8.000 de dolari pe noapte. Ar fi fost și păcat să nu profite de peisajul numai bun pentru un shooting sexy.

Vezi și: Emily Ratajkowski s-a căsătorit! El este alesul focoasei brunete – (Foto)

Distribuie articolul: