Așa cum au promis, Inna, Dara, Antonia și Carla’s Dreams au lansat așteptatul videoclip, despre care au anunțat ieri pe internet. Colaborarea celor patru celebrități a rezultat într-o piesă frumoasă despre iubire și carismă feminină, plus un videoclip retro și rupt parcă din secolul trecut. Cum arată celebra producție, vedeți mai jos.

Dara, INNA, Antonia și trupa Carla’s Dreams au pregătit o adevărată surpriză în stil retro! Videoclipul de la piesa „Fie ce-o fi” a fost încărcat pe canalul oficial de Youtube al companiei române „Global Records” acum câteva minute.

Vestimentația celor trei dive reproduce moda interbelică și le pune în valoare feminitatea și carisma, în timp ce vocile lor se unesc într-un unison perfect.

Urmăriți videoclipul aici:

„Colaborarea cu Inna și Antonia a fost una foarte frumosă și plină de mister, așa cum relevă și imaginile din videoclip. E o experiență nouă, atât un trio, sau chiar quartet, cât și lansarea mea peste Prut. Sper mult să reușim să aducem și în continuare produse de calitate și pe placul iubitorilor de muzică bună”, a declarat Dara pentru Revista PentruEA.md.

Distribuie articolul: