Nou single al lui Geo Da Silva are toate șansele să devină noua „Macarena”! Cu versuri în limba engleză și un beat dance-balcanic, „Makosa”, o reușită colaborare cu Katty S. si Niko, are un videoclip filmat în Barcelona, ce a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva în studiourile Supermotion.

„Makosa” este tot o piesă de distracție, cu dans, pe care merită să o asculți cu prietenii și să înveți fiecare pas. Această este creată într-un mod „atipic” și a pornit de la pașii de dans, apoi au fost adăugate versurile și muzică. „Mă bucur foarte mult că lansez această piesă alături de Cât Music! „Makosa” este o melodie foarte cool care poate animă orice petrecere. Oamenii vor piese de dans că să se distreze. Așadar, „Makosa” este pentru voi. Sper să va placă!”, declară Geo Da Silva.

Vezi și: TOPUL celor mai bune piese de vară din ultimii 30 de ani

Până în prezent, Geo Da Silva a lansat hituri precum „I want you” (ft. Mr. Sax), „Noaptea-i nebună”, „Stai”, „Doar tu și eu”, „România dansează”. Prezent în spatele pupitrului pe scenă muzicală de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainmentului european odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional.

Katty S este o artistă rusoaică celebră, cu care Geo Da Silva și DJ Duran au colaborat pentru „I’ll be back to you”, piesă de succes în Spania, Portugalia, Argentina, Columbia, Venezuela, Mexic și altele.