„Scroguard” – așa se numește scutul scrotal – un articol din latex, menit să protejeze bărbații de infecții sexual- transmisibile, informează publicația britanică „The Daily Mail”. Invenția are forma unui chilot menit să protejeze întreaga zonă genitală a bărbaților.

Noul produs din latex este menit să protexeze pielea care intră cel mai des în contact, în timpul actului lui sexual, pentru a opri, în acest fel, răspândirea bolilor sexual-transmisibile în rândul bărbaților. 

Asta, deoarece prezervativele comune, pe care le folosesc bărbații, nu sunt capabile de a proteja restul pielii din zona pubiană, care poate suferi de pe urma unei infecții.

Scroguard a fost dezvoltat de către doi antreprenori cu sediul în Atlanta, în Statele Unite. Aceștia au realizat primul lor prototip luna martie a acestui an. 

Pe site-ul oficial al producătorilor, „Scoreguard” este promovat prin următorul mesaj:

Jucătorii de fotbal poartă tampoane de protecție, astfel încât să poată juca mai mult.
Schiorii poartă căști de protecție pentru a putea merge mai repede.
Soldații poartă armură, astfel încât să poată excela în luptă.
Bărbații poartă Scroguard, astfel încât aceștia să se poată bucura de sex la maxim, reducând în același timp și contactul cu pielea partenerei.” 

Cu toate acestea, producătorii oficial ai „Scroguard” nu au fost licențiați oficial de către Food and Drug Administration, iar noile prezervative încă nu au fost aprobate spre vânzare publicului larg. 

Producătorii, însă, avertizează, în timpul actului sexual, „Scroguard” produce un sunet specific, în cazul în care aerul pătrunde înăuntru.

Dacă sunteți interesați de prețul acestei invenții, trebuie să știți că „Scroguard” costă 19.99 $ și este lavabil, adică poate fi spălat după utilizare.

Distribuie articolul: