Ne petrecem cea mai mare parte din zi stând așezați: luăm micul dejun la masă, conducem până la birou, stăm pe scaun la birou, luăm cină din nou la masă, ne relaxam pe canapea, pe scaunele de cinema sau în bar. Iar rezultate precum durerile de spate, tensiunea la nivelul gâtului și al umerilor, durerile de cap, nu întârzie să apară. Fie că vrei să previi eventuale dureri de spate, te-ai confruntat deja cu acestea și vrei să găsești o modalitate în care să scapi de ele, specialiștii s-au gândit la tine. Dacă ești în căutarea unui scaun care să-ți ofere relaxarea mult dorită măcar în weekend, recomandarea este scaunul Gravity Balans, un scaun în care îți vei găsi patru poziții, de la “așezat activ” până la senzația de “gravitație 0”.

Dacă alegi să petreci timpul citind o carte pe acest scaun vei simți relaxarea la mai multe nivele: de la ritmul respirației, până la simplul fapt că picioarele și capul stau la un nivel mai înalt decât inimă.

Designul acestui scaun îți permite să schimbi poziția fără să te ridici de pe el, susținându-ți, de fiecare dată, atât spatele cât și gâtul. Acest lucru contribuie la eliberarea presiunii ce apasă mereu coloana și, nu în ultimul rând, vine la pachet cu beneficiile oferite de posibilitatea de a sta așezat, dar activ. Scaunul Gravity Balans costă 2.161 de euro și se găsește în vânzare în Serbia.

Sursa: Bussines24 
Foto: ergodepot.com

Distribuie articolul: