Kilogramele în plus au stat întotdeauna ca o piatră grea pe conştiinţa fiecărei femei. Să le dai jos nu e atât de simplu ca atunci când le adaogi. Acum însă , slăbitul poate fi la fel de simplu ca şi cum te-ai da cu parfum, la sensul cel mai direct. Cercetătorii francezi au creat un parfum, care ajută femeile să-şi stăpânească poftele de mâncare. Parfumul pentru slăbit este primul din lume care ajută la pierderea kilogramelor şi a fost lansat, anul trecut, de o casă de parfumuri franţuzească.

Parfumul conține ingrediente care eliberează B-endorfinele existențe în piele și în același timp induce o senzație de plăcere la nivelul creierului care stopează poftele de mâncare. Acesta conține cafeină, carnitină și extract de spirulină care accelerează distrugerea grăsimilor, scrie Dailymail.co.uk.

Un studiu pe femei cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani, care nu erau la dietă în momentul respectiv, a revelat faptul că 75% dintre ele au simțit că nevoia de a mânca le-a fost diminuată și 73% au simțit doar plăcere folosind parfumul. Se pulverizează dimineața, iar efectele lui se vor simți pe parcursul zilei. Rezultate se pot obține și masând ușor zonele pe care vrei să le scazi în centimetri. Parfumul are note de vârf cu accente de bergamotă, mandarină și grapefruit și o concentrație scăzută de alcool.

Parfumul se vinde în sticluţe de 100 ml și costă 29.99 lire. Pentru a-l cumpără, doritorii trebuie totuși să stea la coadă. Peste 6000 de persoane sunt pe lista de așteptare.

Sursa:www.ziarulevenimentul.ro 

Distribuie articolul: