La 8 octombrie 2013, bloggerița de fashion Ana Ciorici a adus-o pe lume pe cea care avea să-i transforme viața în fericire pură – Emilia. Iar astăzi, pentru că micuța Emilia a împinit 12 luni de viață, tânăra mămică i-a dedicat un articol pe blogul său, Ana’s Diary.

„Copiii noștri ajung să ne reflecte pe noi în cele din urmă. Așa că, luați-vă timp, dragi părinți și acordați-le atenție. Petreceți timp cu ei, drăgostiți-i, educați-i si învățați-i să devină oameni buni.

Îngerul nostru, care este cel mai bun lucru care ni s-a întîmplat în viață, face azi un an. La mulți ani Emilia! Mama te iubește si se mîndreste cu tine. O să mă strădui să te învăț măcar aceste 10 lucruri în viață, care ne creează pe noi ca oameni.

1. Să prețuiești viața, că nu toți sunt norocoși să profite din plin de ea.
2. Să fii mereu sinceră cu toți cei care te încojoară, astfel vei ajunge să fii doar între oameni sinceri.
3. Să-i ajuți mereu pe cei nevoiași, dacă ai posibilitatea.
4. Doar prin multă muncă, zi și noapte dacă e nevoie, ajungem cineva.
5. Să nu învinuiești niciodată, dar niciodată pe nimeni pentru eșecurile tale din viață. Noi suntem singuri responsabili pentru succesul nostru în viață.
6. Să crezi în iubire, mamii și să iubesti pasional și cu toată inima.
7. Să zîmbești și să fii pozitivă indiferent de circumstanțe.
8. Să te rogi în fiecare seară pentru prieteni/ părinți și toți cei apropiați ție.
9. Să înveți mult și o viață dacă e nevoie, că doar prin multe cunoștințe devenim cineva.
10. Să fii liberă!”, a scris Ana Ciorici, pe blogul său.

Amintim că și Pavel, tatăl Emiliei, a fost în culmea fericirii, atunci când și-a ținut pentru prima oară fetița în brațe. Contactat de PentruEa.md, după nașterea bebelușului, Pavel Ciorici declara: „Mi-au dat lacrimile atunci când am strâns-o în brațe, sunt niște emoții de nedescris. E foarte frumușică, seamănă și cu mine și cu Ana. Mă simt foarte mândru și bucuros că am deja două fete.”

Foto: Sergiu Birca, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: