Nu mai este un secret că Japonia, China, Coreea de Nord și cea de Sud primează la capitolul perfecțiunii estetice. Exteriorul occidental este perceput ca un adevărat ideal, iar bandajele și plasturii sunt accesoriile permanente ale tinerilor are tind spre această perfecțiune. Tânăra pe care o veți vedea în filmul de mai jos demonstrează cât de mult tind sud-coreencele spre idealul estetic...

Pentru tinerele femei din Asia, machiajul este la ordinea zilei. Dermatograful este instrumentul magic care le mărește ochii și le accentuează profunzimea din priviri ori bogăția sprâncenelor, iar fondul de ten este numai bun penetru a le camufla pliurile din jurul ochilor și pentru a ascunde culoarea gălbuie a pielii.

Fata din imaginile video care urmează este originară din Coreea de Sud, iar pentru a demonstra lumii cât de mult și-a schimbat exteriorul prin make-up (scopul era să demonstreze „forța” demachiantului), s-a așezat în fața unei camere video și și-a demachiat jumătate de față. În secunde numărate, chipul ei devine de nerecunoscut.

La doar o lună de la publicarea filmului pe YouTube, acesta a adunat deja circa 9 milioane de vizualizări.

Distribuie articolul: