La mai bine de un deceniu de la celebrul pictorial din Playboy, cântăreața româncă de R&B Anda Adam apare din nou nudă într-o cadă. De data acesta artista nu s-a limitat doar la poze, ci pregătește astfel următorul său videoclip, care este deja ascultat la posturile de radio.

AdamImaginile cu diva sexy din R&B-ul românesc în acre ea se relaxează sunt parte din noul clip cu care Anda vrea să facă impresie maximă prin topurile muzicale, dar și în inimile fanilor, scrie 1music.ro.

Piesa „Gloanțe Oarbe”, care este deja pe posturile de radio și pe YouTube, a fost compusă de Adrian Sînă (Akcent) special pentru Anda Adam și a fost lansată la Romanian Music Awards 2014. Pentru clipul piesei a fost aleasă o producție complexă, cu Anda și restul figurației loviți de gloanțe care simbolizează minciunile și răutățile. Videoclipul care vizualizează concret gloanțele oarbe a fost filmat pe platoruile de la Buftea de către regizorul Alex Ceaușu.

Anda AdamPlayboy 2002

Vedeta din România s-a mai dezgolit total în anul 2002 pentru celebra revistă „Playboy”. Atunci artista își pusese foarte proaspăt silicoane în sâni și nu era la prima experiență de acest gen, fiind tot pe coperta revistei doi ani mai devreme. Mai avem puțin de așteptat până vom vedea clipul, dar putem spera că Anda Adam se va impune din nou ca artistă capabilă să se joace lasciv și metaforic cu propria ei imagine.

Foto: facebook.com/AndaAdamOfficial; Okr.ro; wordpress.com.

Distribuie articolul: