Actriţa britanică Helen Mirren a dezvăluit recent într-un interviu că s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford, după o relaţie de 12 ani, pentru a economisi bani.

Actriţa, recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din “Regina/ The Queen”, s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford în 1997, la 12 ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei “Nopţi albe/ White Nights”, realizată de acesta.

helen

Întrebată într-un interviu recent pentru revista Hello! de ce s-a căsătorit atât de târziu, Helen Mirren a declarat că a decis să păşească în faţa altarului după ce un consultant financiar i-a spus că, în urma căsătoriei, ar putea economisi mai mulţi bani, scrie mediafax.ro

mirren

“Ne-am căsătorit din două motive. Ştiam că familia noastră extinsă (…) ar fi vrut să ne căsătorim. Celălalt motiv a fost de ordin financiar. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să te gândeşti la testamente şi la administrarea averii. Ne-am dat seama că lucrurile puteau fi mult mai clare dacă ne căsătoream”, a spus Helen Mirren.

helen2

Helen Mirren şi-a cîştigat imaginea sexy apărînd, în mod frecvent, goală în filme, iar vîrsta nu i-a alterat cu nimic această imagine din moment ce ea, la 51 de ani, poza nud în “Calendar Girls”.

heen3

În vârstă de 68 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv 3 nominalizări la Oscar, câteva premii Emmy şi BAFTA. Iar in 2003, actrița a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiulu Britanic.

Foto:digitalspy.com, architecturaldigest.com, misfit120.worpress.com

Distribuie articolul: