Erin Brady , o tânără în vârstă de 25 de ani din Connecticut, a câştigat concursul Miss SUA 2013, eveniment desfăşurat duminică seara, la cazinoul Planet Hollywood din Las Vegas. Ea va reprezenta SUA la competiţia Miss Universe din acest an. Tânăra a cucerit juriul după o apariţie într-o rochie strălucitoare, la proba ţinutelor de seară, dar şi după ce a răspuns la o întrebare dificilă pusă de juriu. Dacă în trecut candidatele la concursurile de Miss îşi propuneau să salveze balenele, Erin Brady a trebuit să justifice de ce este de acord cu decizia Curţii Supreme din SUA de a admite testele ADN pe scară largă. Brady a primit coroana de Miss şi se va muta la New York timp de un an.

Una dintre cele mai importante sarcini ale ei ca Miss SUA va fi să pornească o campanie naţională de prevenire a cancerului la sân şi a cancerului ovarian, principala cauză pentru care militează organizaţia Miss SUA. Erin Brady este contabil şi are o diplomă în finanţe obţinută la Universitatea de Stat din Connecticut. În familia tinerei au fost persoane care s-au luptat cu alcoolismul, aşa că aceasta îşi doreşte să devină, în viitor, avocat pentru copiii persoanelor dependente de alcool.

Spre deosebire de concursul rival, Miss America, la Miss SUA nu există o probă de talente, dar tânăra a recunoscut că marea ei pasiune e gastronomia. Următoarele clasate au fost Miss Alabama, Miss Illinois şi Miss Utah.

Sursa: Adevărul.ro

Distribuie articolul: