Probabil ați regăsit și voi, pe rețelele de socializare, povestea unei rusoaice de 34 de ani, măritate cu un miliardar englez, mai mare cu 20 de ani decât ea. În ciuda procedurilor de chirurgie estetică prin care a trecut, Kristina Sysoeva afirmă că nu și-a cucerit soțul prin sex, ci prin inteligență. Rusoaica s-a întors la Moscova pentru două zile. Numai așa își poate permite câteva zile fără pește roșu și fără alte bunătăți scumpe. Ce declarații a oferit femeia pentru presa rusă, aflați mai jos.

Sysoeva a fost model în trecut, iar cariera în modelling s-a încheiat după ce s-a îndrăgostit de un miliardar britanic pe nume Charles, încă acum 15 ani.

Din spusele rusoaicei, o femeie poate ține alături un bărbat bogat doar prin inteligeța sa și mai puțin prin sex. Pe miliardarul care îi este soț, Kristina îl numește drept „cel mai scump om din lume”. La drept vorbind, are dreptate, într-o oarecare măsură! Cei doi educă împreună și doi copii: un băiat și o fată.

„Poți ține alături un soț bogat dacă îl iubești, dacă nu-l enervezi și dacă îl respecți în egală măsură. Trebuie să fii interesantă nu doar în pat, ci și la nivel moral. Trebuie să tinzi mereu spre ideal, să-l alinți mereu cu atenții și să te comporți cu el ca și cu o zeitate. Relațiile necesită muncă, iar această muncă este una dintre cele mai dificile. Dacă investești toate eforturile intelectuale și emoționale, obții un rezultat frumos. Important este să nu te relaxezi în această privință. Oamenii care se plâng de relațiile lor, sunt singuri de vină. Eu îi spun soțului meu de fiecare dată cât de frumos și de iubit este”, afirmă soția miliardarului britanic.

Casa în care locuiește Sysoeva acum, împreună cu familia sa, se află chiar în centrul Londrei. Femeia a primit casa în dar de la Chares, iar cadoul a costat circa 100 de milioane de lire sterline.

Sexul, într-o relație, trebuie să fie pe primul loc. Este ceea ce se întâmplă seara și noaptea, pentru că ziua se comunică. Cu sexul, însă, nu vei ține alături un bărbat. Este o prostie să-l șantajezi ori să apelezi la operații estetice intime”, mărturisește Sysoeva, într-un interviu pentru Super.ru.

Kristina Sysoeva susține că una dintre pietrele de încercare a unei relații este consumul de alcool. Aceasta susține că a renunțat definitiv la alcool încă acum câțiva ani, iar acum, cea ma mare atenție a sa se îndreaptă spre soț și copii. De job este preocupată în ultimul rând.

Precum se vede și după exteriorul acesteia, Sysoeva este înnebunită după extensiile de păr. Aceasta a mai mărturisit că în jurul vârstei de 40 de ani, fiecare femeie are dreptul să apeleze și la ajutorul chirurgiei estetice. „Cea mai importantă, însă, este dieta, sportul și expunerea cât mai îndeungată la Soare. Dar după vârsta de 45 de ani, este permis orice îți dorești: și liftingul facial, și botoxul. De ce nu?”, mai afirmă soția de miliardar.

Într-un interviu anterior pentru portalul citat mai sus, Kristina mărturisea: „Am fost îndestulată cu de toate încă din copilărie. Oamenii atrag în viața lor alți oameni, de același nivel, deci oamenii bogați comunică cu oameni bogați. Sigur că n-am să merg la piață ca să car morcov în pungă, ci o să merg la un supermarket bun. Pot să-mi permit asta. Soțul meu posedă afaceri în domeniul imobiliar și este unul dintre cei mai bogați oameni din Europa.”

 

Distribuie articolul: