La fel cum o fac în fiecare primăvară, rușii au ales femeia care să le reprezinte țara la prestigioasele concursuri de frumusețe Miss World și Miss Universe 2015. Cine e tânăra încoronată de Yulia Alipova - câștigătoarea de anul trecut a concursului Miss Rusia, vă spunem mai jos.

Pentru marele titlu, în acest an au concurat exact 50 de tinere rusoaice. Câștigătoarea din acest an a concursului Miss Rusia se numește Sofia Nikitchuk – o tânără de 21 de ani, care a câștigat și titlul Miss Ekaterinburg 2014. Sofia își face studiile la o Facultate de Științe Umanitare de la Universitatea Federală din Ural, iar în trecut, a studiat pianul la o școală muzicală.

foto: Ольга Соколова

foto: Ольга Соколова

„Am decis dn start că voi merge după victorie și că voi urma acest slogan pe durata întregului concurs. Sunt mândră de studiile pe care le am. Am învățat la o școală de muzică, iar în curând voi obține diploma de licență. Sunt sigură că voi obține și diploma de magistru. Sunt cuprinsă de emoții și sunt cel mai fericit om din lume”, mărturisește câștigătoarea, potrivit paginii web oficiale a concursului.

foto: missrussia.ru

foto: missrussia.ru

Sofia Nikitchuk a primit o coroană de 1,3 milioane de ruble, un automobil Hyundai Solaris și un ceas Baldinini watches. Premiul principal, însă, a fost un card bancar Imperia cu 3 milioane de ruble în cont din partea unei bănci rusești.

foto: Ольга Соколова

foto: Ольга Соколова

La ediția din acest an a concursului Miss Rusia, au avut dreptul să se înscrie doar participante necăsătorite și fără copii; care nu și-au făcut tatuaje pe corp și care nu posedă la activ fotografii intime, care pot fi accesate de publicul larg. Din echipa de jurați, au făcut parte un designer, un actor, Miss Uiverse 2002, Miss Rusia 2006, Miss Lume 2008 și directorul general al unei publicații din Rusia.

foto: metronews.ru

foto: metronews.ru

În contextul pregătirilor pentru concurs, fetele au participat la numeroase master-classuri dedicate machiajului de zi și de seară, dar și felului în care se asortează articolele vestimentare. Instructorii de box le-au oferit tinerelor și câteva lecții de auto-apărare.

foto: Ольга Соколова

foto: Ольга Соколова

Distribuie articolul: