Beneficiile parteneriatelor urbane, posibilitățile turistice ale Chișinăului și importanța reciclării deșeurilor au fost unele dintre temele discutate la cea de-a 2-a ediție a #RoofOffline, eveniment organizat de portalul de știri AGORA și susținut de Kaufland și Rogob.

Soluții pentru comunitate, soluții pentru municipalitate, dar și soluții pentru business au fost abordate sub un asfințit de milioane de pe cerul Chișinăului. Totul pentru un parteneriat urban frumos.

„Odată cu lansarea acestor evenimente AGORA își propune să devină mai mult decât o instituție media. Vrem să fim o platformă de comunicare pentru activiști, designeri, businessul mic și mijlociu, societatea civilă și toți toți toți cei interesa(n)ți și care au un cuvânt de spus la timpul și locul potrivit”, a spus Victoria Dumbravă, editor-șef Agora.md.

Partener General: Kaufland Romania

Cel mai tare networking pe acoperiș a avut loc grație: partenerului general – Kaufland, partener silver – Rogob, parteneri: Vinaria din ValeCasa Rinaldi în MoldovaUnicorn Winery MoldovaMerryBerryB’SweetGusto PretzelRozmarin CafeOMactivIvatherm Republica MoldovaEcoVazonAntos cosmetică naturalăEclair – Tea, Decor & Lifestyle ShopTafelgutFresh & JoyGrădina MărioareiOLDCOM MoldovaCadouri Originale decor din baloaneRikipalPictura Magică pe apăSmokehouse: BBQ, Beer, CommunityLabrewtory Brewing Company. Mulțumiri speciale: Foreign Small Enterprise Alliance – FSEA & AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.