Ieșirea la un concert este poate ultimul lucru la care vă gândiți, însă un gest care va fi apreciat de iubitul sau iubita voastră neapărat. Fie că vă place muzica modernă, acordurile de chitară sau pianul clasic, noi vă propunem 7 opțiuni pe care le-ați putea lua în considerație pentru o seară foarte relaxantă în preajma zilei de Dragobete.

Cerga and Glavan – Lovely songs live – 20 februarie, Filarmonica Naționașă, ora 18:30

După o lungă perioadă de absență din spectrul muzical, atmosfera si stratosfera, Tania Cergă și Andrei Glavan revin pe scena muzicii ușoare și ușor de cântat cu o serată caldă la care vă asteaptă să cântați, să râdeți și să vă priviți în ochi. Sincer.

Despre bilete: Balcon – 100 lei; Parter – 130 lei.

Vezi și: Eveniment inedit pe 23 februarie în unul dintre cele mai cotate cluburi din Chișinău cu No Hopes

 Kătălina Rusu – Intimitate – 22 februarie, Radisson Blu – ora 19:00

Katalina Rusu, cu ajutorul partenerilor cu suflet mare, organizează un concert solo, sută la sută #live, sub genericul „Intimitate”, cu implicarea Maeștrilor în Arta din Republica Moldova, un concert teatralizat care vine să promoveze valorile culturale, iar scopul primordial fiind unul caritabil.

*Toti banii colectați vor fi donați pentru tratamentul Iasminei Lefter

Întreg evenimentul va fi acompaniat de Angry Band, Orchestra Simfonică de Cameră a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijata de Maestrul Mihail Agafița și Maestrul Marian Stîrchea, în regia lui Ianoş Petraşcu. Prețul este între 300 și 450 de lei

Concert pe Întuneric – 23 februarie, Sala cu Orgă, ora 18:00

În ajun de Dragobete, un concert cu puțină lumină și multă muzică frumoasă. Lucrări de Ludwig van Beethoven, Franz Schubert și spre final, Nocturne de Frederic Chopin vor fi interpretate la pian de Marcel Lazăr. Preț bilete – 50-80 de lei

Marcel Lazăr studiază pianul în anul 1 de Masterat la Universitatea Națională de Muzică din București. În trecut a studiat la Academia de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca și Universitatea Mozarteum din Salzburg. Formează diferite ansambluri camerale cu alți membri Moldo-Crescendo, dar concertează și solo.

M-am îndrăgostit dintr-i întâmplare – 24 februarie – Paltul Național, ora 18:00, 20:00

Dragobetele a reprezentat zeul dragostei și bunei dispoziții, îndeplinea rolul lui Cupidon, zeul iubirii. Cu această ocazie, cel mai romantic artist, Vali Boghean, revine cu un concert dedicat iubirii cu titlul „M-am îndrăgostit din întâmplare”, dar nu din întâmplare ne va susține un concert sută la sută live, pentru că așa o face de ani buni, pe data de 24 februarie.

Cu un repertoriu cunoscut de public, dar și cu piese noi, Vali Boghean Band vă invită să iubim românește și să împărțim această dragoste împreună prin muzică și emoții sincere. Prețul biletelor oscilează între 150 și 600 de lei

De Dragobete, De Dragoste cu EUGEN DOGA – 24 februarie – Sala cu Orgă, ora 

Încheiem ANUL DOGA cu o SEARĂ DE ROMANȚE pe versuri de Mihai Eminescu, Veronica Micle, Grigore Vieru, Anatol Ciocanu, interpretate de Mariana Bulicanu, Ion Timofti, Dumitru Mâțu, Ana Cernicova, Cristina Pintilie, Ana Morari, Tatiana Cergă. Prețul biletelor – 100-200 lei

Corul de Copii VOCILE PRIMĂVERII
Susținuți de ORCHESTRA NAȚIONALĂ DE CAMERĂ
Prim-dirijor CRISTIAN FLOREA
CU PARTICIPAREA COMPOZITORULUI !
În cadrul seratei are loc LANSAREA volumului I a colecției de muzică pe ritmuri universale „ETERNA”.

În PAȘI de DANS – Teodor Balet – 25 februarie, Palatul național, ora 18:00

Teodor Balet sărbătorește 25 de ani de activitate și cu această ocazie te invită la un spectacol extraordinar! Vino să descoperi o lume fantastică și să resimți energia debordantă pe care ți-o poate oferi doar dansul. Vei urmări un spectacol în care fiecare emoție va avea un loc aparte în lumina reflectoarelor și în sufletul tău.

Încă din anul 1993, respectăm cu multă dăruire tradiția de a organiza reîntâlniri cu publicul nostru drag, iar acest an nu este o excepție. Prețul biletelor variază între 100 și 450 de lei.

Alex Velea și Antonia – 6 martie – Palatul Național, ora 19:00

Această primăvară promite a fi foarte fierbinte! Una dintre cele mai frumoase artiste din România, Antonia, va sustine un live show la Chisinau. Special guest al evenimentului este unicul și inconfudabilul, Alex Velea. Prețul unui bilet este de 150 – 700 de lei.

Frumoasa și wild man-ul showbiz-ului românesc vor cânta pentru publicul din Republica Moldova pe 6 martie, 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Eleganța, rafinamentul și senzualitatea Antoniei, mixate cu forța, nebunia și dinamicul lui Alex Velea creează un show absolut senzațional plin emoții, explozie și multă atitudine.

Distribuie articolul: