În seara de duminică, 6 martie, România și-a ales reprezentantul din acest an la Eurovision. Lupta a fost crâncenă la Baia Mare, însă dintre toți cei 6 finaliști, doar 1 a fost ales învingător. Care e piesa câștigătoare, aflați mai jos.

În această seară, lupta s-a dat între concurenții Florena („Behind The Shadows”), Doru Todoruț feat. Irina Baianț („The Voice”), Dream Walkers („Let It Shine”), Vanotek feat. The Code & Georgian („I’m Coming Home”), Ovidiu Anton („Moment of Silence”) și M I H A I („Paradisio”).

12803193_1064691310261607_2111833991090048218_n

Și pentru că întrecerea e întrecere, doar unul dintre cei 6 finaliști a câștigat un bilet spre a doua semifinală a Eurovisionului, care va avea loc la Stockholm.

După încheierea etapei de voting, câștigător a fost desemnat Ovidiu Anton. Piesa învingătoare a competiției este intitulată „Moment of Silence”. Învingătorul de 33 de ani susține că melodia sa cu versuri în limba engleză este un îndemn la luptă.

cats

România va evolua în a doua semifinală Eurovision Song Contest, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Foto: Eurovision România, Facebook

Distribuie articolul: