Deseara Piaţa Sfatului din Braşov, România, va fi, pentru a doua oară, gazda galei Romanian Music Awards! Cea mai mare scenă, cele mai importante premii ale industriei muzicale românești, cei mai mulţi artişti, cel mai aşteptat eveniment al anului – pe scurt – Romanian Music Awards! Andra este nominalizată la cinci categorii, iar Smiley la patru. Deseara Piaţa Sfatului din Braşov, România, va fi, pentru a doua oară, gazda galei Romanian Music Awards! Cea mai mare scenă, cele mai importante premii ale industriei muzicale românești, cei mai mulţi artişti, cel mai aşteptat eveniment al anului – pe scurt – Romanian Music Awards! Andra este nominalizată la cinci categorii, iar Smiley la patru.

Show-ul de excepţie care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie. Publicul a convins organizatorii evenimentului să se întoarcă la Braşov, după primirea călduroasă din 2011. “Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Ei ne-au convins că anul acesta pot fi din nou gazda perfectă”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Printre nominalizații categoriei Best DJ se află și Sasha Lopez Ft. Tony T. & Big Ali cu piesa “Beautiful Life”. Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe Covorul Roşu se anunţă a fi spectaculoase. Music Channel va transmite LIVE, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului din România.

Sursa: Topromanesc.ro