Televiziunea Română dorește să plătească taxa de participare a țării la Eurovision, însă doar în rate. Reprezentanții TVR au început negocierile cu EBU sperând că li se va accepta propunerea și să achite astfel cei 130.000 de euro eșalonat până la mijlocul lunii aprilie. Asta în timp ce țara vecină deja a ales reprezentanții săi pentru ESC 2014.

Televiziunea Română va trebui să plătească 130.000 de euro, drept taxa de participare la Eurovision, către EBU (European Broadcasting Union) până la mijlocul lunii aprilie. Doar așa Paula Seling și Ovi, desemnați să reprezinte România, vor putea participa la show-ul de la Copenhaga.

 

Se pare însă că TVR-ul nu are în acest moment toți banii, astfel că reprezentanții televiziunii publice negociază cu cei de peste hotare pentru a putea plăți acești bani în rațe. Conform Paginademedia.ro, echipa de negociere este formată din Irina Radu, Liana Stanciu, Costi Serbu (Departament Emisiuni și Știri Sportive), Camelia Patru (director economic). Dacă nu vor ajunge la o înțelegere în acest sens, TVR-ul va trebui să plătească taxa integral, intrând astfel în datorii către alți furnizori.

Distribuie articolul: