Roman Burlaca și Felicia Sîrbu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Încă din iunie 2018 presa a aflat că cei doi sunt împreună. Regizorul și jurnalista erau foarte discreți când venea vorba de relația lor și păreau a fi foarte fericiți împreună. 

Vezi și: După Cortină cu Felicia Sîrbu, despre relația cu Roman Burlaca „Noi ne asemănăm foarte, foarte mult…” și spectacolul „Gardenia”

Din păcate povestea lor nu a durat foarte mult, iar în septembrie curent, Roman Burlaca a confirmat despărțirea de Felicia, însă atunci nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii. Recent, regizorul i-a oferit lui Alexandru Bordea un interviu și au deschis acest subiect. Deși a fost foarte discret, totuși a făcut o mărturisire despre această poveste:

„Eu respect mamele, surorile, soțiile, iubitele, fiicele, tații și din motivul ăsta nu o să îmi permit niciodată să scot murdării sau să vorbesc lucruri mai puțin frumoase sau să intru în detalii despre oricare din oamenii, care fac parte din educația asta și cazul ăsta nu este o excepție. 

Eu mulțumesc destinului pentru experiența pe care am trăit-o, în care am avut parte de foarte multe momente frumoase și de momente mai puțin frumoase, dar ele nouă ne sunt date pentru ca noi să ne trezim, pentru ca noi să realizăm niște lucruri, pentru ca noi să ne schimbăm într-un anume moment… și vorba asta, că pe noi ne schimbă viața… pe noi nicio …. nu ne schimbă viața, pe noi ne schimbă oamenii. Unii spre bine unii, nu, dar noi trebuie să înțelegem un lucru: că noi niciodată nu o să revenim în punctul în care eram până la… cât de tare nu am vrea, noi nu o să putem. De acolo noi o să trăim așa cum am rămas acolo în acel moment. Eu mă bucur foarte mult că m-am maturizat după relația asta, acesta este unul din avantaje. Eu o respect mult (nr. pe Felicia) și îi doresc să se regăsească și să fie fericită. Dragostea în viață vine de două ori: prima și adevărata.” 

Desigur, regizorul a fost întrebat ce dragoste a trăit cu jurnalista, prima sau adevărata, dar Roman a pus punct subiectului  adaugând: „Eu am încheiat răspunsul.” 

Urmărește interviul de pe canalul de youtube al lui Alexandru Bordea și află mai multe detalii despre regizor și cariera sa.

Video: Youtube/Alexandru Bordea

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: