Instagramul este locul în care vedetele și influencerii „scot cărțile pe față”, mărturisesc diverse momente din viața lor și pur și simplu își informează urmăritorii despre ce li se mai întâmplă în fiecare zi. Așa se face că, recent în Instagrama apărut o postare care ne-a atras atenția. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Gabriela Damir este o influenceră cunoscută de la noi, aceasta având un cont de Instagram unde zilnic postează diverse momente din viață și a reușit deja să adune pe pagina ei un număr impresionant de urmăritori, mai exact este vorba de aproape 72 de mii!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@order_moldova 💚

Публикация от G A B R I E L L A D A M I R (@gabrielladamir)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

AD MAIORA 🍾🥂🍾 #2020

Публикация от G A B R I E L L A D A M I R (@gabrielladamir)

În seara dintre ani, aceasta a postat mai multe instastories care nu au cum să nu atragă atenția. Gabriela a avut parte de o noapte plină de distracție într-un club din capitală, iar în mai multe momente postate pe Instagram, frumoasa brunetă apare alături de… Roman Burlaca.

În unul dintre instastories postate de Gabriela Damir unde apare alături de Roman, aceasta a scris „My ❤️”, ceea ce ne duce la gândul că aceștia ar putea forma un cuplu. Mai mult decât atât,  aceștia apar în ipostaze destul de apropiate.

Este de menționat că cei doi nu au poze comune pe paginile lor de Instagram, lucru care sugerează că, chiar dacă ar avea o relație amoroasă, preferă să o țină departe de ochii lumii.

Amintim că anterior Roman Burlaca s-a iubit cu Felicia Sîrbu, iar Gabriela Damir în 2019 a pus capăt unei relații în care s-a aflat mai mulți ani la rând.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: